Skip to main content

Infrastructuur, Fysieke veiligheid & Sociale veiligheid

Deze werkgroep houdt zich bezig met alle verkeersvraagstukken binnen Leunen, zoals de Albionstraat en de Via Venray. Ook zaken als buurtpreventie en BuurtWhatsApp vallen onder deze werkgroep. 

Lees meer

Wonen, Welzijn en Leefomgeving

Woningbouw is een hot item in Leunen, en eindelijk komt er schot in de zaak. Daarnaast houdt de werkgroep zich bezig met zaken als de Wonen / Zorgen, Stichting Samen, de kerkenvisie, buurtverenigingen en de betrokkenheid van ouderen.

Lees meer

Opgroeien

Onder deze werkgroep vallen de onderwerpen Basisschool, Speelvoorzieningen, Jongerenactiviteiten.

Lees meer

Recreatie

De werkgroep Recreatie ondersteunt alle verenigingen en initiatieven in Leunen ter recreatie van dorpsbewoners of buitendorpsen.

Lees meer

Welkom & Felicitaties

Nieuw in Leunen, iets bijzonders te vieren of een grootse prestatie geleverd? Dan komt deze werkgroep in actie.

Lees meer

Evenementen

De leefbaarheid van een dorp, hangt nauw samen met wat er allemaal te beleven valt. De werkgroep Evenementen houdt zich bezig met alles wat leuk is.

Lees meer

Duurzaamheid

Onderwerpen: Zonneparken, Energietransitie.

Leden:

Twan Hanssen
Gerrit Reintjes
Kamiel Rongen

Communicatie

Om te weten wat er speelt binnen in Leunen, en om jullie te laten weten waar wij mee bezig zijn, is goede communicatie belangrijk. Daarom hebben we de werkgroep Communicatie.

Lees meer

Historie Leunen

De werkgroep WHL is een autonome werkgroep die geheel zelfstandig opereert buiten de drospraad om, met een eigen dagelijks bestuur.

Lees meer

Collectes

Onderwerpen: Jaarlijkse gezamelijke collecte goede doelen Leunen

Leden

Kamiel Rongen

Dorpsradenoverleg (DRO)

Via het dorpsradenoverleg hebben we contact met de andere wijk- en dorpsraden uit de gemeente Venray, en de gemeente zelf, over onderwerpen die alle dorpen raken.

Lees meer

X